Fotostudio tijdens de corona-periode

Tijdens de harde lockdown zal de fotostudio gesloten zijn voor nieuwe afspraken. De portret fotograaf wordt dan wel niet gezien als contact beroep maar Ik vind het op dit moment niet verantwoord om de studio open te houden. Tijdens de shoots bewegen wij geruime tijd op korte afstand van elkaar in een beperkte ruimte. Zo zal de 1,5 meter wel (net) gehouden kunnen worden maar zijn mondkapjes daarentegen weer niet mogelijk. Ik heb helaas dan ook de beslissing moeten nemen om de studio te sluiten. Ik hoop na 8 februari weer op een verantwoorde manier aan de slag te kunnen gaan. 
 
Ik houd jullie hier op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vanaf 15 februari kunnen weer afspraken worden ingepland. Natuurlijk nemen we dan samen alle voorzorgsmaatregelen in acht en zijn de shoots én de studio aangepast aan de 1,5 meter samenleving.
Zo is er meer tijd tussen de shoots ingepland om de studio schoon te maken, ligt er voor iedereen een eigen make-upkwast klaar en is de studio afgebakend met afzetpalen.

Als je een afspraak hebt in gepland voor een fotoshoot bij Katja Mali Fotografie, ontvang je een meteen een bevestiging via de mail.  24 uur voor de afspraak stuur ik je nog een bericht met de meest recente corona-spelregels. 

Laten we met elkaar proberen zo snel mogelijk door deze ellendige periode heen te komen en allemaal gezond te blijven.

Scroll naar top