voorbeeld van afsprakenpagina katja mali fotografie

Een afspraak maken wanneer het jou uitkomt!

Zelf vind ik het altijd erg handig als ik online een afspraak kan maken. Bij de kapper, dokter of tandarts. Ik kan dan mijn agenda erbij houden en goed nadenken over het beste tijdstip voor mij in verband met andere afspraken. Ik bedacht me dat jullie het wellicht ook fijn zouden vinden om bij mij online een afspraak te kunnen maken. Sinds nu ruim een jaar heb ik een afsprakenapp. Via deze app kunt u nu ook heel gemakkelijk een afspraak maken bij Katja Mali Fotografie op een moment dat u uitkomt. Met een klik op de button op mijn website komt u in mijn online agenda. Ik ben er blij mee en hoor aan de reacties dat mijn klanten het ook erg waarderen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

elf + 17 =

Scroll naar top