FAQ

Je vooral nergens druk om maken. Als je niet goed op foto’s staat, is dat niet jouw schuld maar die van de fotograaf. Ik ben van mening dat iedereen goed op de foto kan staan. We gaan er samen voor zorgen dat je nooit meer hoeft te zeggen dat je niet goed op foto’s staat.
In de prijs van de profielfotoshoot zit 1 beeld inbegrepen. Natuurlijk kun je tegen betaling ook meer beelden uit de geschoten serie afnemen.

Katja Mali Fotografie levert foto’s vaak ‘rechtenvrij’. Dit betekent dat je het recht krijgt om de foto’s zelf voor onbeperkte duur en ongeacht de soort publicatie, te gebruiken. Let op: het gaat hierbij alleen om jouw eigen publicaties! De auteursrechten van Katja Mali Fotografie blijven van toepassing. Derden mogen de foto’s dan ook alleen na toestemming van Katja Mali Fotografie gebruiken.

Ja. Als je een afspraak maakt, krijg je vooraf een aantal bruikbare tips toegestuurd.
Als je een afspraak maakt met katja mali fotografie worden de foto’s ook alleen door katja mali gemaakt.
Alle betalingen geschieden achteraf. Je krijgt hier een factuur/nota voor.
Jazeker. Hier heeft katja mali fotografie speciale kadobonnen voor. Je kunt aangeven voor wie en waarom de shoot kado wordt gegeven en ik maak een persoonlijke kadobon voor jou.
Alle beelden worden minimaal 5 jaar bewaard. Calamiteiten daargelaten.
Als de beelden in hoge resolutie worden geleverd dan betekent dat eigenlijk dat het beeld genoeg pixels heeft om op groot formaat afgedrukt te worden. Je kunt deze foto dus gebruiken voor een folder maar ook om een grote afdruk voor aan de muur te maken. Het is altijd verstandig om even door te geven wat je met de foto wilt doen. Ik kan er dan voor zorgen dat het beeld precies het juiste formaat heeft om aan jouw wensen te voldoen.
Een digitaal bestand is een bestand wat je digitaal, dus via uw email ontvangt.
Digitale bestanden worden altijd bewerkt. De foto’s worden in RAW-formaat geschoten. Dit betekent dat er altijd achteraf een bewerking plaats zal vinden. Bij portretten wordt er ook altijd geretoucheerd. Voorbeelden hiervan laat ik je graag zien.
Nee dat kan niet. Een onbewerkte foto is nog niet af, dus fototechnisch nog niet klaar om geleverd te worden. Pas na de bewerking wordt het een foto waar ik als fotograaf achter sta.
"The important thing is not the camera but the eye." – Alfred Eisenstaed

SNEL NAVIGEREN

FAQ

CONTACT

Copyright © 2019 Katja Mali Fotografie| Webdesign PTSmedia

Scroll naar top