laan van kronenburg 14 - amstelveen
+316 395 736 36

veel gestelde vragen

In de prijs van de profielfotoshoot zit 1 beeld inbegrepen. Natuurlijk kunt u ter betaling ook meer beelden uit de geschoten serie afnemen.
De beste tijd voor een zwangerschapshoot is tussen de 32 en 36 weken. Natuurlijk komt het vaak voor dat je pas in je zwangerschapsverlof bedenkt dat je toch wel graag een mooie fotoserie van je buik wilt laten maken. Ik snap dat zo goed, en zal altijd proberen om zo snel mogelijk nog een plekje te vinden om jouw shoot, vóór de baby komt, plaats te laten vinden.
U vooral nergens druk om maken. Als u niet goed op foto’s staat, is dat niet uw schuld maar die van de fotograaf. Ik ben van mening dat iedereen goed op de foto kan staan. We gaan er samen voor zorgen dat u nooit meer hoeft te zeggen dat u niet goed op foto’s staat.
Ja. Als u een afspraak maakt, krijgt u vooraf een aantal bruikbare tips toegestuurd.
Voor afdrukken/prints gebruik ik uitsluitend het Hahnemühle Photo Rag papier. Dit papier heeft een warme uitstraling en weining structuur. Het papier is van 100% katoen gemaakt. Het gebruik van bariumsulfaat in de inktjetcoating zorgt voor een bijzonder expressief karakter in portretten. Het papier leent zich uitstekend voor zwart-wit prints met een extreem hoge Dmax en mooiste grijstinten maar zeker ook in glans kleurenafbeeldingen. 315 grams.
Een fotocentrale kiest een gemiddelde qua kleur, contrast en scherpte. Bij katja mali fotografie zijn beeldscherm, papier en printer precies op elkaar afgestemd. Dit betekent dat ik veel meer controle heb over de uiteindelijke afdruk. Een afdruk wordt hierdoor echt maatwerk. Het professionele papier van Hahnemuhle zorgt een perfecte afdruk.
Als u een afspraak maakt met katja mali fotografie worden de foto’s ook alleen door katja mali gemaakt.
Alle betalingen geschieden achteraf. U krijgt hier een factuur/nota voor.
Jazeker. Hier heeft katja mali fotografie speciale kadobonnen voor. U kunt aangeven voor wie en waarom de shoot kado wordt gegeven en ik maak een persoonlijke kadobon voor u.
Alle beelden worden minimaal 5 jaar bewaard. Calamiteiten daargelaten.
Als de beelden in hoge resolutie worden geleverd dan betekent dat eigenlijk dat het beeld genoeg pixels heeft om op groot formaat afgedrukt te worden. U kunt deze foto dus gebruiken voor een folder maar ook om een grote afdruk voor aan de muur te maken. Het is altijd verstandig om even door te geven wat u met de foto wilt doen. Ik kan er dan voor zorgen dat het beeld precies het juiste formaat heeft om aan uw wensen te voldoen.
Een digitaal bestand is een bestand wat u digitaal, dus via uw email of op een cdrom, ontvangt.                              
Digitale bestanden worden altijd bewerkt. De foto’s worden in RAW-formaat geschoten. Dit betekent dat er altijd achteraf een bewerking plaats zal vinden. Bij portretten wordt er ook altijd geretoucheerd. Voorbeelden hiervan laat ik u graag zien.
Nee dat kan niet. Een onbewerkte foto is nog niet af, dus fototechnisch nog niet klaar om geleverd te worden. Pas na de bewerking wordt het een foto waar ik als fotograaf achter sta.

Heeft u een vraag en staat deze er niet bij? Neem dan nu contact op

contact