laan van kronenburg 14 - amstelveen
+316 395 736 36

reviews

‘’Katja heeft veel verschillende foto’s voor ons gemaakt. Van ons als ondernemers, maar ook van al onze medewerkers en van de opening van ons filiaal. Over alle resultaten zijn we ontzettend tevreden. Weet je wat het is? Katja kan gewoon álles. Het voordeel van Katja is dat ze zelf erg relaxt is. Veel mensen voelen zich toch vaak ongemakkelijk als ze op de foto moeten, maar Katja zorgt ervoor dat die ongemakkelijkheid direct verdwijnt. Ze zorgt er écht voor dat iedereen zich op zijn of haar gemakt voelt.. Uiteindelijk staat daardoor iedereen ontspannen op de foto, en is het resultaat veel mooier. Ik heb echt bewondering voor haar. Ze is altijd maar in haar uppie, en sjouwt al die apparatuur mee. Dat is toch knap? Als we een goede foto willen, van wat of wie dan ook, vragen we haar. Voor ons is Katja echt het complete plaatje van een goede fotografe.’’

Ingrid van der Linden,
Albert Heijn van der Linden in Amstelveen

“Eens in de zoveel tijd is het tijd voor een update van je profielfoto, en laat het nou niet mijn hobby zijn om op de foto te gaan. Gelukkig kreeg ik de tip om eens te kijken op katjamali.nl Door de foto’s, die ik daar zag, wist ik gelijk dat het deze keer met mijn foto wel goed zou komen. Katja creëert tijdens een fotoshoot een prettige sfeer en neemt veel tijd om te zoeken naar de beste houding en omgeving voor jou. Ook gaat ze enthousiast mee in de wat ongewonere foto’s: “op de kop aan een rekstok” en “zakelijke pose op schoolplein met waterballet”. Voor mooie herkenbare profielfoto’s kan ik Katja iedereen aanbevelen.

Harriet Aans,
Consultant/ trainer/ coach

‘’Katja heeft voor ons hele diverse foto’s gemaakt. Profielfoto’s voor Linkedin, maar ook foto’s van schoolgebouwen en foto’s van kinderen in de klas en in de speeltuin. Ik kende Katja via via, en ik heb in eerste instantie Linkedin foto’s bij haar laten maken van mezelf en mijn collega. Ik was zo tevreden dat daarna ook mijn vrouw en kinderen profielfoto’s bij haar hebben laten maken. Vanaf toen is het balletje eigenlijk een beetje gaan rollen. Nu huur ik, als het kan, eigenlijk altijd Katja in.

Bob Bijleveld,
College van Bestuur at Onderwijsgroep Amstelland

“Katja Mali is niet alleen een echte vakvrouw die uitstekende foto’s maakt. Ze is heel sympathiek en oprecht geïnteresseerd in haar klanten. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je, en zorgt dat je je op je gemak voelt. Het resultaat mag er dan ook zijn! Ik kan Katja aan iedereen aanbevelen.

Hanneke Vingerling,
eigenaar Vingerling en Lichter

’Ik zocht een fotograaf voor profielfoto’s van de medewerkers in ons bedrijf en kwam al gauw bij Katja terecht. Haar bijzondere stijl van journalistieke profielfoto’s sprak mij direct aan. Het contact met Katja begon gelijk al goed. In haar offerte stond precies het proces beschreven hoe ze fotografeert, waardoor ik wist wat ik kon verwachten.

Jessica de Man-Slijpen,
MT-lid Vellekoop en Meesters

Ik had een aantal fotoshoots gedaan met andere fotografen en was niet tevreden. Ik wilde me op de foto zakelijk én persoonlijk laten zien.Katja kan die combi wél maken, zag ik in haar portfolio. Daarnaast heeft Katja geduld. En dat is bij mij hard nodig, want ik kan er niets aan doen, maar mijn ogen sluiten zich meteen als er geflitst wordt. En het duurt echt lang voordat mijn ogen daaraan wennen. Ze weet de sfeer goed te houden en geeft niet op. thanks Katja!

Arthur Stolzenbach,
psychotherapeut relatietherapie amstelveen

“Katja is een fotografe met oog voor details. Zij is niet van de formele statieportretten, maar meer van het “losse” en creatieve. Niet alleen vinden wijzelf de foto’s die zij heeft gemaakt voor de website van Nuvolaris werkelijk subliem, ook onze relaties vinden de portretten geweldig. Als je nog een keer leuke en goede foto’s wilt hebben, maar toch niet te zakelijk, ben je bij Katja aan het juiste adres. Verder is zij gewoon een leuk en prettig mens om mee samen te werken; ik kan iedereen haar aanbevelen.

Rob Hartman,
senior project manager

Deelnemers aan mijn LinkedIn trainingen die nog geen goede profielfoto hebben, stuur ik al jaren door naar Katja. Zij zijn altijd erg blij met het resultaat. En dat geldt ook voor mijzelf. Het enige waarvan ik spijt heb is dat ik niet eerder naar Katja ben gegaan. Iedereen die nog twijfelt aan het belang van een professionele foto wil ik aanraden niet langer te aarzelen. Het is de investering in tijd en geld meer dan waard!

Daphne Medik,
Netwerkexpert, coach en Linkedin trainer

I suppose many people are nervous when their picture has to be taken - me too. Katja did an excellent job in reassuring me and creating a relaxed atmosphere and the results you can judge on my LinkedIn page 😉 What I also admire is her ability to step in one's shoes and recommend best pose, background etc. for the occasion. Last but not least: fair price.

Marjolein te Kolsté,
Director Communications at Sandvik Mining
opdrachtgever katja mali fotografie amstelveen
opdrachtgever katja mali fotograaf amstelveen
opdrachtgever katja mali fotografie fotograaf amsterdam
opdrachtgever katja mali fotografie fotograaf amsterdam
opdrachtgever katja mali fotografie amstelveen fotograaf
opdrachtgever katja mali fotografie fotograaf in amstelveen

Katja Mali Fotografie werkt voor opdrachtgevers in Amsterdam – Zuidas – Zuidoost – Westpoort – Schiphol – Amstelveen – Utrecht – Nieuwegein – Den Bosch – Rotterdam – Eindhoven – Den Haag.