TARIEVEN

In deze tijdelijke 1,5 meter samenleving is het ook mogelijk om portretfoto’s op een verantwoorde manier te maken. Naast een tweetal standaard studio-shoots zijn er met een beetje creativiteit veel maatwerkoplossingen voor de fotografie van mensen.

profielshoot

€69,50

ex. 21% btw

Je wilt een verzorgde en professionele uitstraling op je CV of LinkedIn-profiel completeren door een goede profielfoto. Deze foto kun je zo uploaden in jouw profiel.

inclusief:

portretshoot

€165

ex. 21% btw

Je wilt een paar beelden van jezelf laten maken die je privé kunt gebruiken, maar ook voor jouw sociale media of website; boekomslag, folder of jaarverslag. Je wilt net even iets meer variatie in beeld/poses en tijd hebben omdat je het moeilijk vindt om te ontspannen. Dan is deze shoot de beste keuze.

inclusief:

maatwerk

prijs op aanvraag

Je wilt foto’s laten maken van een aantal medewerkers van jouw bedrijf voor in de persmap; alle medewerkers laten fotograferen voor de website; enkele medewerkers in hun werkomgeving laten fotograferen; of je wilt portretten laten maken voor een glossy of tijdschrift. Misschien wil je de stockfotografie op jouw website laten vervangen door beelden van jouw eigen bedrijf en/of klanten. Of je wilt een keer een mooi portret van jezelf of jouw geliefden kado doen?

inclusief:

Contact

Heb je nog vragen of wil je iets bespreken, laat dan jouw gegevens en vraag hieronder achter.

Online afspraak

Ook heb je de mogelijkheid om direct een online afspraak te maken. Klik op onderstaande button en kies een datum en tijd die je het beste uitkomt.

"Photographs open doors into the past but they also allow a look into the future"
– Sally Mann

SNEL NAVIGEREN

FAQ

CONTACT

Copyright © 2019 Katja Mali Fotografie| Webdesign PTSmedia

Scroll naar top