Over mij

Veel klanten vertellen mij dat ze er niet van houden om gefotografeerd te worden. Dat snap ik zo goed.

Passie

Over Katja

Fotograferen is altijd mijn grote passie geweest. Van mijn familie, kinderen, alle huisdieren tot de huwelijken van vrienden. Heerlijk vond ik dat. Toch was het een grote stap om er mijn beroep van te maken. Na een carrière in het bedrijfsleven, opnieuw naar school! Ik heb de vakopleiding aan de Fotovakschool afgerond. Sinds 2008 werk ik fulltime als zelfstandig fotograaf met een eigen studio.

Van het begin af aan heb ik me volledig op portretfotografie gericht. Ieder mens is anders. Ieder gezicht heeft zijn eigen schoonheid en vertelt zijn eigen verhaal. Daarnaast reageert iedereen anders op de camera. Dat maakt het werk elke dag en bij elke nieuwe klant uitdagend.

Samen een mooie serie maken

Veel klanten vertellen mij dat ze er niet van houden om gefotografeerd te worden. Dat snap ik zo goed. Ik houd ook helemaal niet van poseren. Ik weet inmiddels dat iedereen het kan: goed op de foto staan! Vaak helpen een paar trucjes al om je mooiste kanten naar voren te laten komen. Het is aan mij om die te vinden en ze te laten zien. Ik vind het belangrijk dat jij op je gemak bent. Zo maken we samen een mooie serie. Als jij tevreden bent met het resultaat, dan is mijn dag helemaal goed!

30 jaar geleden was mijn eerste spiegelreflexcamera een canon. Inmiddels heb ik er een aantal versleten maar ik fotografeer nog steeds met veel plezier met deze camera .

Mijn Instagram Feed

Mijn Blogs

Waarom kiezen voor mij

vaste prijzen; je weet vooraf waar je aan toe bent
grote afgesloten studio; niemand kan meekijken
je weet vooraf wie jouw fotografe is; geen verrassingen
fotografe met 15 jaar (fulltime)ervaring met portretfotografie
Maak direct een afspraak
Katja Mali Fotografie
De fotograaf van mensen
Katja Mali
Hoi!
Hoe kan ik je helpen?
Start Whatsapp Chat