Disclaimer

Disclaimer De disclaimer geldt als u de website www.katjamali.nl bezoekt.

Van wie is deze website?
Katja Mali Fotografie is eigenaar van de website www.katjamali.nl. Katja Mali Fotografie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel . Kamer van Koophandel inschrijving en BTW nummer zijn op te vragen bij Katja Mali Fotografie

Beschikbaarheid website
Katja Mali Fotografie zorgt ervoor dat de website zo veel mogelijk beschikbaar is. Toch kan het voorkomen dat de website tijdelijk niet bereikbaar is. Katja Mali Fotografie is niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Fouten op de website
Katja Mali Fotografie zorgt ervoor dat de informatie op de website zo betrouwbaar mogelijk is. Toch kan het gebeuren dat de informatie op de website niet (meer) klopt. Katja Mali Fotografie is niet aansprakelijk als u daardoor schade lijdt.

Intellectueel eigendom
Alle inhoud en materialen, inclusief auteursrechten, op de website zijn eigendom van Katja Mali Fotografie . Dit geldt ook voor de vormgeving, huisstijl, logo’s, teksten, grafische weergaven, knoppen, video’s en ander materiaal (zonder beperking). U mag deze nooit gebruiken voor commerciële of openbare doeleinden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Katja Mali Fotografie .U mag de informatie op onze website gebruiken voor privédoeleinden, bijvoorbeeld voor een werkstuk of een privé-webblog. Vermeld dan wel dat u de informatie heeft gevonden op katjamali.nl.

Websites van anderen
Deze website heeft links naar (delen van) andere websites. Als u op de link klikt, komt u op de website van iemand anders terecht. We hebben de informatie en inhoud op de websites van anderen niet gecontroleerd en zijn daarvoor niet verantwoordelijk. Onze regels over uw privacy gelden voor www.katjamali.nl en niet voor de websites van anderen.

Wijzigingen
Katja Mali Fotografie behoudt zich het recht voor om deze disclaimer die op het gebruik van deze website van toepassing is, geheel of gedeeltelijk te wijzigen en/of te vervangen.
Katja Mali Fotografie
De fotograaf van mensen
Katja Mali
Hoi!
Hoe kan ik je helpen?
Start Whatsapp Chat