Werkwijze

Mijn dag is goed als mensen blij zijn met de beelden die ik van ze gemaakt heb.

Veel gestelde vragen

Zijn er tips om mij goed voor te bereiden op een shoot?

Ja zeker. Als je een afspraak maakt, krijg je vooraf een aantal bruikbare tips toegestuurd. Maar kijk vooral ook alvast eens bij mijn blogs en lookbook.

Door wie worden de foto's gemaakt?

Als je een afspraak maakt met Katja Mali Fotografie worden de foto’s ook alleen door mij (Katja Mali) gemaakt.

Hoe betaal ik voor de shoot?

Alle shoots worden pas achteraf betaald. Je krijgt een factuur via de mail doorgestuurd met de mogelijkheid om makkelijk via Mollie te betalen.

Kan ik een fotoshoot kado geven?

Jazeker. Hier heb ik speciale kadobonnen voor. Je kunt aangeven voor wie en waarom de shoot kado wordt gegeven en ik maak een persoonlijke kadobon voor jou.

De beelden worden in hoge resolutie aangeleverd. Wat betekent dat?

Als de beelden in hoge resolutie worden geleverd dan betekent dat eigenlijk dat het beeld genoeg pixels heeft om op groot formaat afgedrukt te worden. Je kunt deze foto dus gebruiken voor een folder, maar ook om een grote afdruk voor aan de muur te maken. Het is altijd verstandig om even door te geven wat je met de foto wilt doen. Ik kan er dan voor zorgen dat het beeld precies het juiste formaat heeft om aan jouw wensen te voldoen.

Worden de foto's altijd bewerkt?

Digitale bestanden worden altijd bewerkt. De foto’s worden in RAW-formaat geschoten. Dit betekent dat er altijd achteraf een bewerking plaats zal vinden. Bij portretten wordt ook altijd geretoucheerd. Voorbeelden hiervan laat ik je graag zien.

Kan ik ook onbewerkte foto's krijgen?

Nee dat kan niet. Een onbewerkte foto is nog niet af, dus fototechnisch nog niet klaar om geleverd te worden. Pas na de bewerking wordt het een foto waar ik als fotograaf achter sta.  

Wat betekent het als foto's rechtenvrij worden geleverd?

Katja Mali Fotografie levert foto’s  'rechtenvrij’.  Dit betekent dat je het recht krijgt om de foto's zelf voor onbeperkte duur en ongeacht de soort publicatie, te gebruiken. De auteursrechten van Katja Mali Fotografie blijven van toepassing. Derden mogen de foto’s dan ook alleen na toestemming van Katja Mali Fotografie gebruiken.

Als ik bij een profielfotoshoot meer dan 1 beeld wil? Kan dat?

In de prijs van de profielfotoshoot zit 1 beeld inbegrepen. Natuurlijk kun je tegen betaling ook meer beelden uit de geschoten serie afnemen. Dit geldt voor alle shoots.

Ik sta nooit goed op de foto? Gaat dat nu wel lukken?

Als je niet goed op foto’s staat is dat niet jouw schuld, maar die van de fotograaf. Ik ben van mening dat iedereen goed op de foto kan staan. We gaan samen zorgen dat je nooit meer hoeft te zeggen dat je niet goed op foto’s staat.

Ik heb wel interesse om visagie bij te boeken. Hoe werkt dat?

Als je bij het boeken van de shoot aangeeft dat je ook visagie wilt bijbestellen, neem ik contact op met de visagiste waar ik vaak mee samen werk en kijk of zij ook op jouw voorkeursdag kan. Ik neem dan altijd even contact met je op om de visagie te bevestigen. Je betaalt de visagiste rechtstreeks. Ik verdien daar niets aan. Het is prijstechnisch heel voordelig om samen met een vriendin/collega je visagie voor de shoot te laten doen.

Waarom kiezen voor mij

vaste prijzen; je weet vooraf waar je aan toe bent
grote afgesloten studio; niemand kan meekijken
je weet vooraf wie jouw fotografe is; geen verrassingen
fotografe met 15 jaar (fulltime)ervaring met portretfotografie
Maak direct een afspraak
Katja Mali Fotografie
De fotograaf van mensen
Katja Mali
Hoi!
Hoe kan ik je helpen?
Start Whatsapp Chat