WERKWIJZE

Voor mij als portretfotograaf is het belangrijkste doel om mensen gelukkig te maken met de beelden die ik van ze maak. Dat betekent dat ik me probeer te verplaatsen in degene die ik fotografeer en het beeld af te leveren waar iemand blij van wordt. Als het mij lukt om zo’n band met een klant op te bouwen waardoor deze zichzelf durft te zijn voor de camera is mijn missie geslaagd. Ik hou zelf heel erg van portretten met zo min mogelijk afleiding waardoor je alleen focust op de uitstraling. Een shoot in mijn fotostudio werkt als volgt:

bespreken van de wensen

Als je langskomt voor jouw fotoshoot bespreken we eerst rustig samen in mijn studio waar je de foto’s voor wilt gebruiken, welke uitstraling je belangrijk vindt, wat je mooi vindt en wat je eventueel niet mooi vindt of niet wilt laten zien. Ik laat je aan de hand van voorbeeldfoto’s alle mogelijkheden zien.

shoot

Dan kiezen we samen welke, door jou meegenomen, kleding het beste past bij wat we net besproken hebben. Ik heb transparante, hyperallergene poeder klaar staan om een eventueel glimplekje weg te nemen.

Tijdens de shoot coach ik je; ik leer je welke lichaams- en gezichtshouding het beste bij jou werkt. Tijdens de shoot laat ik je af en toe wat beelden zien zodat ik zeker weet dat we samen op de goede weg zijn. Hierdoor zorgen we samen voor een relaxte sfeer in de fotostudio waardoor je zult zien dat foto’s laten maken eigenlijk heel erg leuk is om te doen.

selectie beelden wordt doorgestuurd

Na afloop van de shoot ontvang je via e-mail binnen 1 werkdag een selectie van de mooiste, nog onbewerkte, beelden.

jij maakt een keuze

Je kunt nu thuis rustig bepalen welke beelden je wilt hebben en eventueel je partner of goede bekende(n) mee laten kijken. Vervolgens geef je via e-mail aan mij door welke beelden ik voor jou mag gaan bewerken.

bewerken en retoucheren gekozen beelden

Nadat ik de door jou gekozen beelden heb ontvangen, zal ik deze beelden bewerken en retoucheren. Dit houdt in dat ik:

  • bij alle ruwe beelden op dezelfde wijze contrast en verzadiging aanbreng;
  • rimpels, vlekken en pukkels iets verzacht;
  • de huidstinten iets egaler maak (rode gezichten/vlekken in gezicht/rode neuzen).

levering gekozen beelden

Na het bewerken lever ik de gekozen beelden in gewenste resolutie digitaal aan via mijn eigen WeTransferkanaal.

factuur

Je betaalt pas na afloop. Bij de levering van de beelden ontvang je gelijk de digitale factuur, heel makkelijk met de mogelijkheid om via Mollie te betalen.

DE STUDIO

"The heart and mind are the true lens of the camera."
– Yousuf Karsh

SNEL NAVIGEREN

FAQ

CONTACT

Scroll naar top