WERKWIJZE

Voor mij als portretfotograaf is het belangrijkste doel om mensen gelukkig te maken met de beelden die ik van ze maak. Dat betekent dat ik me probeer te verplaatsen in degene die ik fotografeer en het beeld af te leveren waar iemand blij van wordt. Als het mij lukt om zo’n band met een klant op te bouwen waardoor deze zichzelf durft te zijn voor de camera is mijn missie geslaagd. Ik hou zelf heel erg van portretten met zo min mogelijk afleiding waardoor je alleen focust op de uitstraling. Een shoot in mijn fotostudio werkt als volgt:

bespreken van de wensen

Voor elke fotoshoot bespreken we eerst rustig samen in de fotostudio waar u de foto’s voor wilt gebruiken, welke uitstraling u belangrijk vindt, wat u mooi vindt en wat u eventueel niet mooi vindt of niet wilt laten zien.

bepalen geschikte kleding

Na het maken van de afspraak stuur ik wat (kleding)tips door. U kunt natuurlijk altijd een extra setje kleding meenemen zodat we samen voor de shoot kunnen bepalen wat het meest geschikt is.

shoot

Tijdens de shoot zorgen we samen voor een relaxte sfeer in de fotostudio waardoor u zult zien dat foto’s laten maken eigenlijk heel erg leuk is om te doen.

selectie beelden wordt doorgestuurd

Na afloop van de shoot ontvangt u via e-mail binnen maximaal 3 werkdagen een selectie van de mooiste, nog onbewerkte, beelden.

u maakt een keuze

U kunt nu thuis rustig bepalen welke beelden u wilt hebben en eventueel uw partner of goede bekende(n) mee laten kijken. Vervolgens geeft u via e-mail aan mij door welke beelden ik voor u mag gaan bewerken.

bewerken en retoucheren gekozen beelden

Nadat ik de door u gekozen beelden heb ontvangen, zal ik deze beelden bewerken en retoucheren. Dit houdt in dat ik:

  • bij alle ruwe beelden op dezelfde wijze contrast en verzadiging aanbreng;
  • rimpels, vlekken en pukkels iets verzacht;
  • de huidstinten iets egaler maak (rode gezichten/vlekken in gezicht/rode neuzen).

levering gekozen beelden

Na het bewerken lever ik de gekozen beelden in gewenste resolutie digitaal aan via mijn eigen WeTransferkanaal.

factuur

U betaalt pas na afloop. Bij de levering van de beelden ontvangt u gelijk de digitale factuur.

DE STUDIO

"The heart and mind are the true lens of the camera."
– Yousuf Karsh

CONTACT

  • Laan van Kronenburg 14, gebouw NEST, 1183 AS Amstelveen
  • +316 395 736 36