August 19, 2022

The Optimist kiest voor een bijzondere cover.

Katja Mali
August 19, 2022

Voor de cover van het septembernummer van The Optimist was de uitgever op zoek naar een foto met een lichte achtergrond. Een logische keuze want dat geeft een lichte vriendelijke uitstraling aan het portret. Zeker nu deze uitgave in het teken staat van geluk, zou een licht portret eigenlijk de enige keuze zijn. Hoe vaak hoor ik niet van klanten dat ze een donkere achtergrond zo somber vinden. Niets iets waar een uitgever op zoek naar is voor een geluksuitgave!

Meike Bartels, hoogleraar Genetics & Wellbeing, die op deze cover staat, is een prachtige vrouw met een hele warme uitstraling. Ik had het gevoel dat een donkere achtergrond haar veel meer zou omarmen dan een lichte achtergrond. Tijdens de shoot hebben we beide achtergronden gebruikt. De donkere was mijn favoriet en ik hoopte dat de foto misschien klein ergens binnen in de uitgave gebruikt zou kunnen worden.

Hoe blij en verrast was ik dat the Optimist het aangedurfd heeft om voor de cover van het geluksnummer te kiezen voor dit donkere portret. Een gewaagde keuze maar zo geslaagd! Test zelf maar eens: Je blik wordt toch meteen naar haar gezicht getrokken? Het geluksnummer van The Optimist heeft vandaag al 1 mens gelukkig gemaakt! Bedankt daarvoor Brian de Mello !!

Katja Mali Fotografie
De fotograaf van mensen
Katja Mali
Hoi!
Hoe kan ik je helpen?
Start Whatsapp Chat